1 maj 2017
17:00

IFK Hedemora FK

Referat: Bullermyrens IK - IFK Hedemora FK

Till att börja med vill vi tacka IFK Hedemora för att de med kort varsel kunde komma och spela match när vi hade fått ett sent återbud i fredags från de tilltänkta motståndarna.

Matchen präglades i den första halvleken av ganska dåligt försvarsspel från bägge lagen. Vi tog först ledningen med 2-0 efter två haldana ingripanden av Hedemoras målvakt, Sedan lät vi Hedemora gå upp till ledning med 3-2 efter dåligt försvarsspel på egen planhalva med obefintligt samarbete mellan mittfällt backlinje och målvakt. Resultatmässigt vände vi dock på steken till 4-3 innan paus.

I den andra halvleken fortsatte vi liksom i den första att rulla bollen bra i vårt anfallsspel. Dessutom tätade vi till defensiven bättre och Hosein gjorde ett par högklassiga räddningar när vi tappade markeringar vid ett par kontringar. Framåt rullade målen in och det blev till slut en klar seger. Kanske något mål för mycket sett till chanserna, men kul med sex olika målskyttar.

Individuellt så var Mostafa och Anwar pigga och företagsamma på kanterna. Alex slet och jobbade bra på mitten hela matchen. Mahdi gjorde en riktigt bra andra halvlek och Lukas visade klass när han fick kliva upp på mittfältet. Längst bak visade Kim och Simon prov på stabilt mittbacksspel när de spelade tillsammans och Hosein fick hålla nollan i andra halvlek eftr ett par ritkigt svettiga parader.